01 October, 2008

www.Orhei-City.net

1 octomrie 2008. Un nou inceput pentru o mica parte din viata orasului Orhei. La 00:00 se lanseaza proiectul care este inca in dezvoltare, care dispune la moment de forum, galerie si site. Incepem cu pasi mici, dar speram sa ajungem sa-i facem si pe cei mari. De ce am lansat totusi proiectul atita timp cat acesta necesita lucru? Din simplu motiv ca vreau sa fim o comunitate, sa discutam idei, sa dezvoltam impreuna totul. In asa fel, proiectul are posibilitatea de a deveni mai interesant pentru toate categoriile de persoane, si nu doar pentru un grup restrins. Daca ar fi sa-mi aduc aminte, primele idei referitor la proiect apar cu vreo 5 ani in urma, atunci cand abia de mi-am cumparat compiuter. Si uite ca a ajuns si momentul cand am facut acest pas. A durat cam mult, din mai multe motive, dar nici unul serios, asa ca nu ma voi apara cu ele, ci doar voi incerca sa recapat timpul pierdut.

OK. Ce avem totusi la moment si ce mai trebuieste de facut.
Avem:
orhei-city.net - site-ul comunitatii
forum.orhei-city.net - forumul comunitatii
galerie.orhei-city.net - galeria comunitatii
am scris reguli in special pentru acest forum
anunturi - am creat pe forum o categorie aparte, unde orice doritor isi va putea plasa anunturile gratuit!

trebuie de lucrat asupra la:
1. istoria orasului
2. harta orasului, posibil sa o facem interactiva, dar aceasta vedem ceva mai tirziu
3. lista locurilor publice ale Orheiului si o mica descriere a acestora. prin locurile publice se are in vedere bibliotecile si muzeul orasului, casa de cultura si cinematograful.
4. lista scolilor din Orhei.
5. noutatile orasului
6. lista fabricilor, uzinelor si o descriere a acestora
7. oameni celebri ai Orheiului - cum spunea cineva "nasc si la Moldova oameni". avem si noi oameni celebri nascuti sau care au locuit/locuiesc in Orhei, astfel, ar fi bine ca locuitorii acestuia sa afle despre ei, noi, oferindule aceasta posiblitate scriind articole despre oamenii celebri ai orasului nostru.
8. concursuri - planificam sa facem multe multe concursuri interesante, iar castigatorii vor fi premiati la un nivel inalt!
9. meteo, cursul bnm - locuitorii orasului nostru trebuie sa stie cum sa se imbrace cand se duc la casele de schimb valutar pentru a schimba euro si dolarii in valuta nationala, astfel ca o informatie despre meteo si cursul valautar pe site va fi foarte utila! ;)
10. logo - avem nevoie si de logo. sper ca zilele ce urmeaza voi lucra asupra acesei intrebari mai serios.

Toate ideile si critica este binevenita, deoarece numai astfel putem deveni cei mai buni!

No comments:

Post a Comment