12 October, 2008

Logo www.Orhei-City.net

Astazi, dupa mai multe zile de cautari, incercari si cateva schite, am reusit sa fac ceva care imi place din ceea ce am facut pana la moment. Ideea era de a crea un logo care ar reda o comunitate formata din orice fel de persoane interesate de aceasta si denumirea proiectului. Acum trebuie sa gasesc o modalitate de amplasare cat mai armonioasa a acestuia pe site, forum si galerie. Pe viitor as vrea mult sa fac cateva maiouri cu acest logo si sa le cadonez unor useri ai proiectului www.Orhei-City.net . Va fi si o surpriza placuta si o sustinere a proiectului, 2 in 1. Fiecare user care va purta maioul, va mai face si publicitate acestuia. Sper ca proiectul sa creasca mare si puternic, sa am placerea sa lucrez asupra lui si sa-mi aduca si un venit cat de cat, pentru a avea timp de lucru asupra lui. Momentan mai este mult de lucrat asupra proiectului, dar imi pare ca incep a vedea lumina zorilor. Deja sunt persoane care scriu cateva articole si cateva proiecte care planificam sa le implimentam la nivelul orasului, in caz ca gasim sponsori. La momentul actual, se pune accent pe forum, el fiind sursa utilizatorilor care vor intra mai des, pentru comunicare si distractie. In cateva saptamini planific sa finisez cele mai importante puncte la care am de lucrat, iar in cateva luni, sper pana la 1 ianuarie 2009, vreau sa trecem site-ul pe un motor absolut nou si un design, la fel, nou. Nu in ultimul rind trebuie de lucrat asupra design-ului la forum. Nu ma multumesc cu tema standart, si o tema downlodata la fel nu e bine venita. In maxim 2 luni planific sa incep a face unele reportaje despre locurile din oras, asa cum ar fi scoli, biblioteci si alte locuri publice. Planuri sunt multe, dar mai vedem cum le implimentam si ce posibilitati avem. ;)

2 comments:

  1. Acest logotip este jalnic. Nu spune nimic. Poate fi logotip la orice - bar, partid, piaţa centrală. E incomod de folosit. Nu este original - se confunda si uita usor.

    Mai încearcă.

    ReplyDelete
  2. De fapt multe logo-uri nu spun nimic, sa luam spre exemplu logo-ul Mercedes-ului, al Ladei (Jiguli) si multe altele! Ele spun deja dupa ce compania si-a facut un renume. In plus, logo-ul trebuie sa fie foarte simplu, ceea ce si se intimpla de fapt in marea majoritate a cazurilor. Nu spun ca este cel mai super logo pe care l-a vazut lumea, sunt deacord, dar de fapt cred ca orice logo care l-as face nu v-a fi pe placul tuturor. Cel putin, eu am vazut cat de cat notiunea de "societate" in logo-ul pe care l-am facut. Cat tine de ceea ce mi-ai scris, multumesc ca ai fost sincer si ca ai incercat sa-mi dai unele sugestii/critica.

    ReplyDelete