25 August, 2008

Inca un pas spre un nou start

Iep! Am fost astazi si mi-am luat creatina si weight-gainer. Din unu septembrie imi planific sa merg la sala de forta si o sa duc cont lunar la toate schimbarile vazute si nevazute cu ochiul neinarmat. Pentru o cutie de creatina de 5kg, weight-gainer si un shaker am achitat 1001 lei, dar nu imi pare rau deloc, cred ca sanatatea mea valoreaza mai mult, si in plus, unii asa bani lunar cheltuie doar pe tigari, bauturi alcoolice si pe alte chestii care nu fac decat sa distruga sanatatea. Cateva cuvinte despre produsule sus enumerate:

Creatina - este descoperita in anul 1832. Anul 1926 marcheaza importanta creatinei in modelarea musculaturii sportivilor, articol publicat in "The Journal of Biological Chemistry". Produsul este recomandat indeosebi persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura consistenta (in asociere cu un supliment de proteine). Creatina iti da mai multa energie atunci cand iti lucrezi muschii cu greutati. Primele efecte energetice apar chiar dupa primele administrar, iar cresterea musculara apare in cateva saptamini.

Weight-Gainer - este indispensabil in cresterea muschilor. Energia furnizata de WG permite sa ne antrenam mai mult, cu greutati mai mari, iar recuperarea este ameliorata. Este important de a lua WG pana si dupa antrenament, pana la antrenament cu 45-60 min inainte de incepere, dupa antrenament - imediat, cca 10 min.

Cu mai multe detalii privind eficacitatea produselor sus enumerate, revin cat mai curind incep a simti efecte benefice!

3 comments:

  1. Incearca sa fugi in fiecare dimineata cite 5-7 Km :)

    ReplyDelete
  2. e bine si alergatul, dar la moment cu asta ma ocup :) pe viitor, poate revin si la alergat, ca a fost si asa ceva in viata mea))

    ReplyDelete