01 August, 2008

freelancer

Dupa finisarea facultatii "Arte Plastice si Design" in sfirsit mi-am pornit realizarea unui vis vechi, si anume de a lucra in calitate de freelancer! Imi place mult ideea de a lucra remote, de a ma trezi la orice ora doresc, sa lucrez atitea ore cat pot, sa nu am teama de a intirzia cu cateva minute la lucru, sau sa am invoire de la sef sa lipsesc o zi de la lucru din unele motive. Plus la toate acestea nu e nevoie sa cheltui bani pentru a achita calatoria tur-retur lucru-acasa. Nu e nevoie sa-mi gasesc o gazda daca as lucra undeva mai departe de locul de trai. Din tot timpul am vrut sa fiu liber din unele puncte de vedere, in plus imi place ideea de a-mi semna lucrarile facute de mine, ceea ce nu e chiar real daca ai lucra in vreo companie. La momentul actual lucrez la cateva proiecte, unul contra plata, iar cateva le fac pentru a acumula experienta si totodata din placere. In viitorul apropiat planific sa-mi construiesc site-ul meu unde va fi o galerie cu lucrarile mele, serviicile pe care le ofer si alta informatie. In viitorul apropiat deja o sa am ceva lucrari finisate pe care le vor putea vedea toti doritorii! In viitorul apropiat mai scriu detalii, impresii despre noua mea profesie! ;)

2 comments:

  1. A fi freelancer ii avantajos, i agree, dar aceasta nu poate inlocui experienta de lucru in echipa, de spiritul de echipa, de suportul colegilor si nu poate inlocui experienta de lucru intr-un mediu corporativ, plus la acesata lipseste o concurenta din interiorul colectivului si resoponsabilitatea si multe alte lucruri. Daca vei avea posibilitatea sa te incadrezi intr-un colectiv - nu ezita! :)

    ReplyDelete
  2. Intr-un fel sunt deacord cu ceea ce spui, dar mai este o nuanta, si anume, depinde inca si in ce colectiv nimeresti! :) Dar oricum, iti multumesc pentru comentariu si pentru sfat!

    ReplyDelete