25 June, 2009

Eu beu ca sa ma raslaghesc

Inainte de a ride poate trebuie sa ne gandim mai profund, ca daca tot scrie lumea la comentarii "moldovan adevarat", si daca tot ne reprezinta, poate ajungem sa ne dam seama ca societatea noastra e bolnava?

7 comments:

  1. Din acest clip nu vad cum cineva si-ar face concluzia ca societatea noastra este bolnava...
    Desigur, modul in care omul acesta a vorbit poate sa provoace cuiva un zimbet, dar in esenta nu a spus nimic rau.
    Ce-i bolnav in aceea ca el a spus: "eu beu ca sa ma raslaghesc"? Ceea ca el nu poate vorbi corect, asa este, dar faptul ca omul bea pentru a se relaxa e destul de normal. Majoritatea persoanelor care consuma alcool o fac pentru a se relaxa....

    Nu vreau sa dezvolt tema mai departe. Vreau doar sa spun ca nu trebuie de sarit deodata cu critica. Sa mai analizam putin de ce exista asa oameni, si poate nu e vina lor in totalitate...

    ReplyDelete
  2. pai nici nu am zis ca e vina lui, din contra, am spus ca societatea noastra ar trebui sa se gandeasca mai profund la unele probleme sociale. Ce tine de afirmatia "Din acest clip nu vad cum cineva si-ar face concluzia ca societatea noastra este bolnava..." - deschide clipul in YouTube si o sa vezi comentariile celor care l-au vizionat, cel putin mie nu mi-a placut afirmatia "moldovan adevarat". Si de ce nu ai vrea sa dezvolti tema mai departe? :)

    ReplyDelete
  3. Nu vreau pentru ca e mult de discutat la aceasta tema si cred ca aici nu este locul potrivit pentru asta.

    ReplyDelete
  4. sint forumuri pentru asta...

    ReplyDelete
  5. pai si pe bloguri se poate de discutat, de asta si exista, si mai ales ca exista posibilitatea de a lasa comentarii :)

    ReplyDelete
  6. De asta si am lasat doar un comentariu dar nu am inceput o discutie ;)

    ReplyDelete